• +385 1 2065 898
  • info@kamen-zelina.hr
  • Pon. - Pet: 08.00 - 16.00

Prozorske klupice

Kamene prozorske klupice su kvalitetno i dugotrajno rješenje zbog otpornosti na vremenske uvjete i kemikalije. Na vanjske klupice urezuje se kanal za okapnicu.

Podne obloge

Zbog svoje dugotrajnosti i izdržljivosti ali i ljepote i elegancije kameni podovi oduvijek su korišteni u javnim objektima ali danas su uobičajeni i u privatnim obiteljskim kućama. Ovisno o materijalu, otporni su na trošenje, vlagu i kemikalije.

Stepenice

Kamene stepenice Izrađuju se iz ploča velikih dimenzija standardnih debljina 2 cm i 3 cm.
Proizvodimo i samonosive kamene stepenice. Zbog izostanka betonske potkonstrukcije one izgledaju prozračno i lagano dajući prostoru eleganciju i jednu sasvim novu dimenziju.

3D dekorativne zidne obloge

Zidne obloge od prirodnog kamena daju funkciju kvalitetne obloge i imaju prirodni i estetski izgled. Prirodni kamen daje toplinu prostora kroz zidove a istovremeno i bolju akustiku. 3D izgled daje moderan i prirodan dizajn.

O nama

Kamen Zelina posluje od 2000.g. nastavljajući tako dugogodišnju obiteljsku tradiciju. Osnivač firme je Pero Kevilj, koji ljubav prema kamenu nasljeđuje od oca i starijeg brata.

Braća Kevilj prvo stručno znanje stiču u firmi "UKRAS-KAMEN", počevši od 1978. g. sve do otvaranja vlastite firme gdje i danas uspješno nastavljaju obiteljsku tradiciju.

Galerija
© Copyright 2015 Kamen Zelina d.o.o.