• +385 1 2065 898
  • info@kamen-zelina.hr
  • Pon. - Pet: 08.00 - 16.00

Kuhinjske radne ploče

Radna ploča je važan i sastavni dio kuhinjskog namještaja i interijera. Ova radna površina mora biti jaka, jer mora izdržati dnevno teška opterećenja. Stoga je važno obratiti pažnju na izbor materijala od kojeg će biti napravljen. Od nedavno su najpopularnije radne ploče od umjetnog kamena. Ovaj materijal uspješno kombinira ljepotu prirodnog kamena s velikom snagom i higijenom.

Kupaone

Na vrh liste materijala koji su poželjni u kupaonici najnoviji trendovi smještaju kamen. Od ovog prirodnog materijala izrađuju se umivaonici, ležeće i tuš kabine, ploče umivaonika, a često se koristi i kao podna ili zidna obloga. Kamen će u kupaonicu unijeti dozu otmjenosti i glamura.

Stolovi

Blagovaonski stolovi raznih oblika, šankovi i otoci, stolovi i stolići za dnevni boravak te sve više moderniji stolići kao zamjena za noćne ormariće. Kamen (kvarcni kamen, porculanski kamen) sve češće postaje rješenje za sve te “probleme”. Materijali su vrlo zahvalni što održavanje čini izuzetno lakim, odlično se uklapaju u svaki prostor i daju mu posebnu dozu estetike.

Prozorske klupice

Kamene prozorske klupice su kvalitetno i dugotrajno rješenje zbog otpornosti na vremenske uvjete i kemikalije. Na vanjske klupice urezuje se kanal za okapnicu.

Podne obloge

Zbog svoje dugotrajnosti i izdržljivosti ali i ljepote i elegancije kameni podovi oduvijek su korišteni u javnim objektima ali danas su uobičajeni i u privatnim obiteljskim kućama. Ovisno o materijalu, otporni su na trošenje, vlagu i kemikalije.

Stepenice

Kamene stepenice izrađuju se iz ploča velikih dimenzija standardnih debljina 2 cm i 3 cm.
Proizvodimo i samonosive kamene stepenice. Zbog izostanka betonske potkonstrukcije one izgledaju prozračno i lagano dajući prostoru eleganciju i jednu sasvim novu dimenziju.

3D dekorativne zidne obloge

Zidne obloge od prirodnog kamena daju funkciju kvalitetne obloge i imaju prirodni i estetski izgled. Prirodni kamen daje toplinu prostora kroz zidove a istovremeno i bolju akustiku. 3D izgled daje moderan i prirodan dizajn.

O nama

Kamen Zelina posluje od 2000.g. nastavljajući tako dugogodišnju obiteljsku tradiciju. Osnivač firme je Pero Kevilj, koji ljubav prema kamenu nasljeđuje od oca i starijeg brata.

Braća Kevilj prvo stručno znanje stiču u firmi "UKRAS-KAMEN", počevši od 1978. g. sve do otvaranja vlastite firme gdje i danas uspješno nastavljaju obiteljsku tradiciju.

Galerija
© Copyright 2015 Kamen Zelina d.o.o.